Vindem și montăm orice tip de sistem fotovoltaic la cele mai bune prețuri și calitate Germană!
 

Despre noi

                Cine suntem ?
        Suntem o echipa, tanara, dinamica, pasionati si orientati  catre tot ceea ce inseamna energie verde. Pasiunea noastra pentru energie regenerabila ne coduce spre gasirea si exploatarea celor mai bune solutii pentru o casa inteligenta si independenta din punct de vedere al energiei electrice.  Pentru ca acordam o importanta foarte mare mediului inconjurator, fiind atenti la ceea ce lasam in urma noastra, am imbinat utilul cu pasiunea, astfel luand nastere echipa ENER. Care isi porpune sa protejeze mediul inconjurator si sa diminueze semnificativ valoare  facturi de  la electricitate. Venim in ajutorul clientiilor cu implementarea unor solutii de eficienta energetica, oferindu-le cele mai multe produse, chiar si montaj, la cerere. 
    Datorita pasiuni noastre pentru mediu, am reusit sa acumulam o experinta foarte vasta si diversificata, fiind prezenti pe piata internationala, experienta care ne-a codus si indrumat spre gasirea celor mai bune solutii pentru client. 
Multitudinea de clientii multumiti ne-au condus spre a implementa in mai multe tari proiectul nostru, printre care si Romania.

                 De ce sa alegi un sistem fotovoltaic?
              Pentru ca in momente de criza, este de nevoie de solutii eficiente! Iar un sistem fototvoltaic este o investitie care se amortizeaza singura, reducand semnificativ valoarea facturii electrice, durata de viata a unui sistem fotovoltaic este de minim 25 ani. 
           Pe langa economia aduca de sistemul fotovoltaic, acesta adauga un plus de valoare locuintei dumneavostra, in momentul in care doriti sa o vindeti.

     Acesta poate fi foarte usor de monitorizat si controlat de la distanta cu ajutorul unui telefon/laptop/tableta. Fiind foarte prietenos cu mediul inconjurator!
                   Ce este un sistem fotovoltaic?
  Sistemul fotovoltaic este alcatuit din urmatoarele elemente: invertoare, controlere, acumulatori, accesori, iar piesele principale fiind panourile solare , cu ajutorul carora se obtine energie gratuita de la soare, transformand-o in energie electrica.
                  Cum se utilizeaza?
    Este foarte simplu de montat, de regula panourile solare se monteaza pe sol sau pe acoperisul locuintei. Fiind fixate pe un suport, sau poate fi aplicata varianta unui dispozitiv automatizat care va urmari traiectoria soarelui pe cer. 
                    Ce oferim?
Oferim cele mai bune solutii, prietenoase cu mediul foarte economice. Astfel venim in intampinarea dumneavostra cu urmatoarele  sisteme fotovoltaice:
  1. Sistem fotovoltaic ON-GRID - sunt sisteme care necesita racordarea la reteaua electrica, avand posibilitatea de a introduce energie in retea. Acestea pot fi prevazute sisteme de stocare a energiei electrice.  Sistetemul ON-GRID este dependent de energia electrica, ceea ce face obligatorie racordarea lui la energie electrica. Intreruperea furnizarii energiei ducand la intreruperea activitatii invertorului ON-GRID. 
  1. Sistem fotovoltaic OFF-GRID - eceste sisteme sunt independente, ceea ce inseamna ca nu este necesara racordarea la energie electrica , sau o sursa auxiliara acesteia. . Fiind utilizate in mare parte in zonele in care nu este posibila racordarea la reteaua de energie electrica. 
  1. Sistem HIBRID - sunt sisteme care necesita racordarea la o sursa auxiliarade energie electrica sau la reteaua de energie electrica. Sunte sisteme care nu injecteazaenergie in retea, insa ar putea fi prevazute cu accesori pentru a putea stoca energia.  Sistemul Hibrid este alcatuit cu un numar mic de baterii. Principalele avantaje ale acestui sistem este ca poate functiona ca stabilizator si UPC, acesta comutandu-ze automat pe baterii , in momentul in care este intrerupta furnizarea energiei electrica ., astfel asigurat functionarea continua a consumatorilor.  
            Cata energie produce un panou fotovoltaic?
     Sistemele fotovoltaice sunt foarte eficiente, reusind csa acopere cu succes nevoile unei gospodarii. Cu aprozimativ 4 panouri fotovolraice reusind sa produca in medie 1200 kWh/an, adica 1.2MWh/an.
                             
                                Care sunt avantajele sistemelor fotovolitaice?

  • reducerea consumului de energie electrica
  • reducerea semnificativa a valori facturii la energie electrica
  • cresterea valorii casei, in cazul vanzarii
  • protejarea mediului
  • sursa de energie regenerabila
  • reduce ampreta de carbon
  • contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.
                                                                  PROFITA ACUM DE CELE MAI BUNE OFERTE!!!!
                                                     Noi suntem alaturi de tine de la comandarea kitului  pana la montarea lui !